Kundenservice

Order

Age limit

Als er een bestelling wordt geplaatst op Wallpoet, dan wordt er een overeenkomst afgesproken tussen ons en u als consument. U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze overeenkomst aan te kunnen gaan. Lees voor meer informatie onze Algemene verkoopvoorwaarden.

Copyright

U alleen bent er verantwoordelijk voor dat de geüploade afbeelding niet in strijdt is met de wet, moraliteit of ethiek. U hebt tevens de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de geüploade afbeelding geen inbreuk pleegt op het copyright of andere rechten. Als u een afbeelding upload die Wallpoet aansprakelijk maakt, dan bent u alleen verantwoordelijk voor alle rechtszaken en schade.

I have not received an order confirmation?

Als u een bestelling hebt geplaatst maar geen bevestiging daarvan hebt ontvangen via e-mail, neem dan contact op met care@wallpoet.com voordat u een nieuwe bestelling gaat plaatsen om dubbele bestellingen te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als u een verkeerd e-mailadres hebt ingevoerd, spamfilters het e-mailbericht hebben onderschept, of als de aankoop geen doorgang kon vinden.

How do I track my shipment?

U krijgt een e-mailbericht met een traceerlink zodra uw bestelling werd afgedrukt en verzonden.
Houdt uw map met spamberichten in de gaten om te voorkomen dat het e-mailbericht niet daar eindigt.

Kan ik mijn aankoop wijzigen of annuleren?

We kunnen wijzigingen verwerken tot 6 uur nadat de bestelling is geplaatst. Daarna gaat de bestelling onze orderstroom in en is het niet meer mogelijk om deze aan te passen. Je kunt wijzigingen aan je afdrukken direct vanuit de bevestigingsmail van je bestelling doen. Neem voor andere wijzigingen contact met ons op via care@wallpoet.com met informatie over de gewenste wijzigingen.

Paper quality

Delivery & shipping

How much is the shipping fee?

We bieden verschillende verzendalternatieven en een gratis verzendoptie.

How do you package and ship the orders?

Je bestelling wordt verpakt in een golfkartonnen verpakking. Posters worden verpakt in zijdepapier en verzonden in een beschermde, stevige papieren koker.

How long before I receive my order?

3-5 werkdagen voor normale verzending. Expressverzending 2-3 werkdagen.

How do I track my shipment?

Zodra je bestelling door onze drukkerij is verzonden, ontvang je een e-mail met een volglink zodat je de zending kunt volgen.

How do I know that my order has arrived?

Als je bestelling is aangekomen bij het afhaalpunt of klaar is om bij je te worden afgeleverd, ontvang je een sms op het mobiele nummer dat je bij de bestelling hebt opgegeven. Je kunt het ook zien op de trackinglink.

Why haven't I received a notification?

Als je geen sms hebt ontvangen, komt dat meestal doordat het telefoonnummer verkeerd is ingevoerd. Controleer of het telefoonnummer van je bestelling correct is en neem contact met ons op via care@wallpoet.com als het onjuist is of als je binnen 10 werkdagen geen bericht van afhalen hebt ontvangen.

Als de bestelling is aangekomen bij het afhaalpunt (je kunt deze volgen via de trackinglink hierboven) kun je deze normaal gesproken zonder sms ophalen door je ID en het trackingnummer te laten zien.

My order has not arrived - what do I do?

Neem contact met ons op via care@wallpoet.com als je binnen 10 werkdagen geen afhaalbericht hebt ontvangen.

What happens if I don't pick up my order?

Het is jouw verantwoordelijkheid om de bestelling tijdig op te halen (normaal gesproken binnen 14 dagen) of beschikbaar te zijn om de levering in ontvangst te nemen voordat deze naar ons wordt teruggestuurd.

Bestellingen die naar ons moeten worden teruggestuurd omdat de pakketten niet worden opgehaald, brengen we 20 EUR in rekening. Dit is om de extra verzendkosten, het uitpakken en de administratie te dekken.

Do you deliver abroad?

Returns & Complaints

Do I have a right of withdrawal?

Omdat de poster op maat is gemaakt van een persoonlijke afbeelding, kunnen we helaas geen herroepingsrecht aanbieden omdat de poster niet kan worden doorverkocht. Als je frames wilt retourneren, neem dan contact met ons op via care@wallpoet.com en we zullen je helpen met je herroeping. Houd er rekening mee dat we 15 EUR in rekening moeten brengen voor de extra verzendkosten.

What do I do if I am not satisfied with my product?

Het is belangrijk voor ons dat je tevreden bent met je aankoop. Als je vindt dat de poster niet aan de verwachtingen voldoet, mail dan de volgende informatie naar care@wallpoet.com:

 • Wat op de poster niet overeenkomt met wat er werd beloofd toen je de bestelling plaatste
 • Bestelnummer
 • Voeg ook een foto van de poster bij

Onze klantenservice zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. We streven er altijd naar om het probleem op te lossen met een nieuwe print die aan je verwachtingen voldoet.

What do I do if the product is damaged?

Als je poster beschadigd is, stuur dan de volgende informatie naar care@wallpoet.com:

 • Uitleg over wat er beschadigd is op de poster
  Bestelnummer
  Voeg ook een foto van de poster toe

Onze klantenservice zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Payments & security

What payment options do you provide?

Via Klarna bieden we de volgende betalingsmogelijkheden:

 • Factuur en deelbetalingen
 • Bankrekening
 • Krediet- en betaalkaarten
 • Extra lokale betaalopties (zoals Swish in Zweden, iDeal in Nederland, enzovoort)

We bieden ook Apple Pay en Google Pay aan via Stripe.

Which credit cards can I use?

Visa en Mastercard.

How are my payment details protected?

We gebruiken HTTPS, een versleutelde en beveiligde verbinding met SSL-certificaten, wat gebruikelijk is op websites met betaaloplossingen. Dit is om te voorkomen dat buitenstaanders gegevens afluisteren die tussen jou en de website worden verzonden.

Meer informatie over hoe we jouw gegevens verwerken, vind je in ons Privacybeleid.

Terms and conditions of sale

General

Deze voorwaarden zijn van toepassing wanneer u als consument (“u”) een bestelling plaatst via de website van Wallpoet (de “Website”) https://wallpoet.com. De overeenkomst wordt gesloten tussen u en Wallpoet AB, VATIN SE559174470001 (“Wallpoet”), Benjaminssons väg 29, 434 91, Kungsbacka, Zweden.

Door een bestelling te plaatsen bij Wallpoet geeft u ons toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken. U kunt meer lezen over hoe wij uw gegevens verwerken in ons Privacybeleid.

De Website en alle inhoud (d.w.z. bedrijfsnaam, handelsmerken, digitale oplossingen zoals geprogrammeerde code, producten, productnamen, afbeeldingen, grafieken, tekst en andere lay-outs) mogen niet worden gekopieerd of gebruikt zonder schriftelijke toestemming.

Bij een bestelling is een koopovereenkomst pas van kracht wanneer Wallpoet de bestelling heeft bevestigd door het sturen van een orderbevestiging. Een orderbevestiging wordt uiterlijk 24 uur nadat de order door Wallpoet is ontvangen verzonden. Wallpoet raadt u aan de orderbevestiging te bewaren voor eventueel contact met de klantenservice van Wallpoet.

Purchase

Bij een bestelling is een koopovereenkomst pas van kracht wanneer Wallpoet de bestelling heeft bevestigd door het sturen van een orderbevestiging. Een orderbevestiging wordt uiterlijk 24 uur nadat de order door Wallpoet is ontvangen verzonden. Wallpoet raadt u aan de orderbevestiging te bewaren voor eventueel contact met de klantenservice van Wallpoet.

Indien de levertijd wordt gewijzigd in de bestelling, wordt de klant hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. Wallpoet is eigenaar van alle producten totdat de volledige betaling van de klant is ontvangen.

Om bij ons te kunnen winkelen, moet je 18 jaar oud zijn en Wallpoet moet het woonadres van de klant kunnen verifiëren.

Prices

De prijzen op de website zijn inclusief btw. Zodra een bestelling is bevestigd, kunnen prijzen alleen worden gewijzigd door omstandigheden waarover Wallpoet geen controle heeft – bijvoorbeeld aanzienlijke wijzigingen in aankoopprijzen, wijzigingen in valuta of wijzigingen in BTW. Mocht de prijs veranderen, dan heb je het recht om je aankoop kosteloos te annuleren.

Payment options/payment terms

U kunt betalen op de manieren die worden aangeboden op de website via onze betalingspartner Klarna, dat zijn:

 • Factuur en deelbetalingen
 • Bankrekening
 • Krediet- of betaalkaart (MasterCard en Visa)
 • Extra lokale betaalopties (zoals Swish in Zweden, iDeal in Nederland, enzovoort)

We bieden ook Apple Pay en Google Pay aan via Stripe.

Je kunt hier meer lezen over de betalingsvoorwaarden van Klarna: www.klarna.com

Promotions, deals and offers

Gedurende bepaalde perioden kan Wallpoet op de website lagere prijzen en gunstigere voorwaarden aanbieden dan in deze voorwaarden vermeld staan. Dit geldt alleen voor de specifieke goederen die Wallpoet aangeeft op het moment en voor de duur van de promotie. Wallpoet kan deze promoties op elk moment intrekken.

Delivery and shipments

De tijd tussen de voltooide bestelling en de levering bedraagt normaal gesproken 3-5 werkdagen.

Wanneer je bestelling door onze drukkerij is verzonden, ontvang je een e-mail met een trackingnummer zodat je de zending kunt volgen. De pakketten worden afgeleverd bij het dichtstbijzijnde afleverpunt. Wanneer het pakket klaar is om opgehaald te worden, ontvang je een melding per sms.

Wallpoet is verantwoordelijk voor het transport naar jou als klant. Jij en het transportbedrijf dragen het risico van een eventuele retourzending naar ons.

Delivery delays

Tenzij anders is overeengekomen, vindt de levering uiterlijk 40 werkdagen na afronding van de bestelling plaats. Soms treden er echter vertragingen op bij de levering door onze leveranciers waar wij geen invloed op hebben. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer een leverancier niet aan zijn leveringsverplichtingen aan ons kan voldoen. Als dit zich voordoet, wijzen wij aansprakelijkheid jegens de klant voor de door de vertraging veroorzaakte schade af. Wallpoet streeft er altijd naar u op de hoogte te stellen als leveringen vertraging oplopen.

Als de levering meer dan 40 dagen duurt en er verder niets is overeengekomen, heeft de klant altijd het recht om de koop kosteloos te ontbinden.

Package not picked up

U dient het pakket op te halen binnen de tijd die staat vermeld in de kennisgeving, die u ontvangt via sms op het mobiele nummer dat is opgegeven bij uw bestelling. Indien dit niet gebeurt, heeft Wallpoet het recht u kosten in rekening te brengen voor extra verzendkosten, administratie en uitpakken.

Damaged product

Als je poster beschadigd is, stuur dan de volgende informatie naar care@wallpoet.com:

 • Uitleg over wat er beschadigd is op de poster
 • E-mailadres gebruikt bij bestelling
 • Bestelnummer
 • Naam van de klant
 • Voeg ook een foto van de poster toe

Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Right of withdrawal and purchase on approval

Aangezien de poster op maat is gemaakt van een persoonlijke afbeelding, is het herroepingsrecht niet van toepassing omdat de poster niet kan worden doorverkocht.

Refunds

Terugbetalingen worden gedaan via Klarna. Het bedrag wordt altijd teruggestort op dezelfde rekening die werd gebruikt op het moment van aankoop en zo snel mogelijk vanaf het moment dat we de klacht hebben ontvangen en goedgekeurd.

Reservations

Wallpoet behoudt zich het recht voor voor eventuele type- en beeldfouten op de website, zoals fouten in productomschrijvingen of onjuiste prijzen of prijsaanpassingen. Wallpoet behoudt zich het recht voor om deze fouten op elk gewenst moment te corrigeren. Als er een onjuiste prijs wordt vermeld voor een artikel dat je hebt besteld, zal Wallpoet je hiervan op de hoogte stellen en wachten op jouw goedkeuring voordat de bestelling doorgaat.

Links

Wallpoet kan op de website linken naar andere bedrijven en websites. Deze websites en hoe zij omgaan met persoonlijke gegevens vallen buiten de controle en verantwoordelijkheid van Wallpoet. Wees altijd voorzichtig met het verstrekken van uw persoonlijke gegevens op nieuwe sites en lees hun privacybeleid.

Force majeure

In geval van oorlog, natuurrampen, algemene arbeidsconflicten, overheidsbesluiten en vergelijkbare gebeurtenissen die buiten de macht van Wallpoet liggen en redelijkerwijs niet te voorzien waren, die van invloed zijn op door Wallpoet aangegane overeenkomsten en gedane toezeggingen, waardoor het voor ons onmogelijk is de genoemde overeenkomst/toezegging na te komen, is Wallpoet ontslagen van haar verplichtingen tot nakoming van de genoemde overeenkomst.

Disagreements and disputes

Geschillen worden in eerste instantie opgelost in overleg met de klantenservice van Wallpoet.
Indien een geschil niet via de klantenservice van Wallpoet kan worden opgelost, volgt Wallpoet de uitspraken van de Zweedse Nationale Raad voor consumentenklachten of de overeenkomstige instantie in andere landen.

Als consument kun je je ook wenden tot de EU voor hulp bij het oplossen van geschillen wanneer je online winkelt op http://ec.europa.eu/odr

Deze algemene voorwaarden zijn bijgewerkt door Wallpoet 2021-03-17.

Contact us

For general questions

Customer service

Address

Wallpoet AB
VATIN SE559174470001

Benjaminssons väg 29
434 91 Kungsbacka
Halland
Zweden